hfutis.foorumi.eu

Habbon Palloliiton virallinen foorumi

Kunniajäsenet

Kunniajäsenet

ViestiKirjoittaja Samuliu » 28.09.2015 00:45

Kunniajäsenyys myönnetään pyyteettömästä työstä Habbon Palloliiton toiminnan edistämiseksi.

Kunniajäsenet

Erik.. on toiminut Liiton sarjojen tilastonikkarina useiden kausien ajan. Lisäksi Erik on luonut merkittävää uraa niin pelaajana, joukkueiden omistajana kuin tuomarinakin. "Erppa" on Liigaurallaan palkittu kolmesti kauden arvokkaimmaksi pelaajaksi sekä kertaalleen kauden parhaaksi tuomariksi ja maalikuninkaaksi.

Sappo982 aka Jouzzi on kiistatta eniten pelaajia Habbo futiksen pariin houkutellut henkilö. Sappo on toiminnallaan mahdollistanut sen, että Habbo futista on pystytty pelaamaan kolmella eri sarjatasolla. Parhaimmillaan Sappo on toiminut omistajana neljässä divarijoukkueessa samanaikaisesti.

Adalic on hienon ja menestyksekkään pelaajauransa ohella toiminut Suomen jalkapallomaajoukkueen peräsimessä useiden vuosien ajan. Lisäksi Adalic omistaa Mestaruusliigan yhden menestyneimmistä joukkueen, AS Bobban.

Volsteinium on verrattaen lyhyen uransa aikana ehtinyt tekemään paljon hyvää Liiton toiminnan edistämiseksi. Todellisena jokapaikan höylänä tunnettu Volsteinium on urallaan ehtinyt toimimaan niin tilastonikkarina, II Divisioonan johtajana sekä useiden divarijoukkueiden omistajana. Volsteinium tunnetaan jalkapallopiireissä ystävällisestä ja reilusta olemuksestaan, mistä osoituksena on kahden Herrasmiespelaaja-palkinnon voittaminen.

Kenties Habbo futiksen kiistellyin persoona, Blastyk, on pelaajauransa ohella pitänyt joukkueita jokaisella Liiton sarjatasolla. Blastyk on siis kouluttanut Habbo futiksen pariin paljon junioreita. "Bläsä" on myös vaikuttanut Habbo futiksen sääntöihin useilla ehdotuksillaan. Muun muassa kentän pituuden muuttaminen 27:stä ruudusta 25:een on yksi Blastykin "saavutuksista".

Feukku007 omistaa eniten kausia Mestaruusliigassa pelanneen FC Malagan. Mainitsemisen arvoista lienee se, että Feukku on jaksanut ylläpitää FC Malagaa kahdeksan kauden ajan, vaikka joukkue on historiansa aikana yltänyt ainoastaan kertaalleen palkintopallille.

ReentValin on toiminut neljänä kautena I Divisioonan johtajana. Lisäksi ReentValin omistaa I Divisioonan jokaisella kaudella pelanneen joukkueen, FC Pakolaiset.

Goldenpeach on Feukun ohella yksi Mestaruusliigan merkittävimmistä joukkueen omistajista. Goldenpeachin omistama AS Nalle on pelannut Mestaruusliigaa seitsemällä eri Liigakaudella. "GP" on myös toiminut monien muiden Liiga- ja Divarijoukkueiden omistajana.
"Tämä tarina on täysin totta en ois jaksanu kirjottaa näin paljoa jos valehtelisin" -Adalic
Samuliu
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 286
Liittynyt: 08.02.2015 02:22

Paluu Palloliitto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron