hfutis.foorumi.eu

Habbon Palloliiton virallinen foorumi

AS Bobballe ei pistemenetystä

AS Bobballe ei pistemenetystä

ViestiKirjoittaja Samuliu » 21.04.2016 17:00

Keskiviikkona 20. huhtikuuta AS Bobban ja Apassien välisessä ottelussa AS Bobban Cosgaf ajettiin toisena AS Bobban pelaajana ulos kahden keltaisen kortin johdosta. Sääntöjen mukaisesti ottelun tuomari tuomitsi ottelun Apassien luovutusvoitoksi.

Kuitenkin ottelun toisesta puoliajasta kuvatun videomateriaalin pohjalta tehtyjen havaintojen johdosta AS Bobballe ei tuomita ottelusta pistemenetystä, koska Cosgafin toinen keltainen kortti ei ollut linjassa aiempiin rikkeisiin nähden eli kortti oli epäreilu. Tuomari antoi Cosgafille ensimmäisen keltaisen kortin vasta kolmannesta niin sanotusta "pikkurikkeestä". Kun kortti annetaan toistuvasta sääntöjenvastaisesta pelistä, aiemmat rikkeet ikään kuin nollautuu samalla. Näin ollen tuomari ei voi linjan mukaan antaa seuraavasta pikkurikkeestä keltaista korttia.

Cosgaf siis teki ottelun aikana neljä ns. pientä rikettä. Jos toisesta rikkeestä olisi annettu keltainen kortti (kuten olisi kuulunut), kolmannesta rikkeestä oltaisiin annettu uusi huomautus ja neljännestä toinen keltainen kortti. Lyhyesti sanottuna pikkurike ei voi kesken ottelun muuttua yhtäkkiä keltaisen kortin arvoiseksi.

Täysin inhimillisen, tahattoman ja loppujen lopuksi varsin pienen tuomarivirheen johdosta olisi järjenvastaista, että ASB menettäisi pisteen. Näin ollen olen päättänyt, että ottelun lopputulosta ei muuteta, mutta ikään kuin kompensaationa vääryydestä AS Bobbaa ei rangaista itse luovutuksesta.

http://i.imgur.com/xN1zU35.png
Havainnollistava kuva tilanteesta
"Tämä tarina on täysin totta en ois jaksanu kirjottaa näin paljoa jos valehtelisin" -Adalic
Samuliu
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 383
Liittynyt: 08.02.2015 02:22

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron