hfutis.foorumi.eu

Habbon Palloliiton virallinen foorumi

Palloliiton linjaus peliasuista

Palloliiton linjaus peliasuista

ViestiKirjoittaja Samuliu » 24.08.2015 22:12

Jotta ottelu voidaan aloittaa, on tuomarin varmistettava peliasujen yhdenmukaisuus. Paitojen ja housujen on oltava täsmälleen samanlaiset kaikilla saman joukkueen pelaajilla. Mikäli kuitenkin joku eksyy pelaamaan piirun verran väärällä asulla (väärät housut/väärä sävy jne.) ei ottelua varta vasten keskeytetä, eikä väärän asun omaavaa pelaajaa varoiteta. Vasta puoliajan koittaessa tuomarin on vaihdatettava pelaajan asu oikeaksi.

Vaihtopelaajan mennessä väärässä asussa kentälle, tuomitaan vaihtopelaajalle keltainen kortti, jos tuomari on huomauttanut vaihtopelaajaa väärästä asusta ennen kentälle menoa. Mikäli näin ei ole tapahtunut, tuomari ei voi varoittaa vaihtopelaajaa.

Puoliajalla ja ennen ottelun alkua tuomari on oikeutettu varoittamaan pelaajaa, joka ei vaihda asuaan oikeudenmukaiseksi. Varoitusta ei kuitenkaan tule antaa heti ensimmäisen kehotuksen jälkeen, vaan tuomari voi kehoittaa myös toistamiseen ja vasta sen jälkeen varoittaa kyseistä pelaajaa.

Peliasun vaihtaminen ottelun ollessa käynnissä on kiellettyä. Mikäli joku pelaaja vaihtaa asuaan ottelun on ollessa käynnissä, voidaan hänelle tuomita tilanteesta huomautus tai keltainen kortti rikkeen vakavuudesta ja toistuvuudesta riippuen. Jos esimerkiksi pelaaja vaihtaa hiustyyliään, voidaan hänet päästää huomautuksella, mutta jos pelaaja vaihtaa väärän pelipaidan/shortsit, tuomitaan pelaajalle keltainen kortti.

Ainoastaan silloin, kun jollakin pelaajalle on selkeästi muusta joukkueesta eroava peliasu (väärät värit), keskeytetään ottelu pallon ollessa poissa pelissä (ei kesken tilanteen). Tällaisissa tilanteissa väärän asun omaavaa pelaajaa varoitetaan keltaisen kortin arvoisesti.

Haluan myös muistuttaa, että häiritsevien päähineiden käyttö on kiellettyä. Tällä hetkellä listaa häiritsevistä päähineistä ei ole, mutta tuomari voi harkintansa mukaan estää häiritsevien päähineiden käytön.
"Tämä tarina on täysin totta en ois jaksanu kirjottaa näin paljoa jos valehtelisin" -Adalic
Samuliu
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 383
Liittynyt: 08.02.2015 02:22

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron